Go to Top

Profil

Hos Susanne er det vigtigt at give dig en god behandling i hyggelige, rolige og lyse omgivelser. Vi lytter til hvad du siger, så vi kan give dig den behandling du vil få mest ud af. Derfor beder vi også dig om at respektere de aftalte tider. Hvis du udebliver eller glemmer en tid, opkræves du 200 kr. pr. time/100 kr. pr. halve time.
Afbestilling af tid skal ske mindst 24 timer før.

Susanne er kosmetolog/hudterapeut og slankekonsulent; her kan du lære at leve sundt, med et naturligt forhold til mad og motion. Det er ikke svært når dine dårlige vaner bliver ændret til gode vaner 🙂 men du kan også nyde en dejlig afslappende ansigtsbehandling, pedi- eller manicure, farve vipper og bryn, voksbehandlinger og meget mere. Book tid på tlf: 20149215 eller: hossusanne@hotmail.dk
Charlotte er zoneterapeut og massør, samt øreakupunktør. Book tid hos Charlotte på tlf: 20148677 eller på email: charlotte@fbco.dk
Karen er Stress Relaese Terapeut. Book tid på: www.detblidetryk.dk eller på tlf: 30227528.
Vinni giver healingsmassage og stress release. Book tid på: https//:vinni.onlinebooq.dk.

Vi har valgt skøn, afslappende og afstressende musik fra bl.a. Musicure som er specielt designet original musik til afstresning og oplevelse. Og vi har også udvalgt nogle af de mest behagelige numre af Mariah Carey, Keith Sweith, Craig David og nogle af de største titelmelodier på Classic Guitar. Det giver dig muligheden for at nyde din behandling.

Vi forsøger, sammen med vores kunder, at tage hensyn til hinanden, så vi alle synes det er rart og hyggeligt at være i klinikken – det håber vi alle vil være med til at respektere.
Hvis telefonen ringer mens vi behandler, vil den kun blive besvaret i det omfang vi har hænderne frie. Det vil betyde meget hvis du indtaler besked på telefonsvareren.
Gavekort er gældende i 2 år. Der kan købes gavekort hos den enkelte behandler, men vi har også et fælles gavekort så man selv kan vælge hvem man vil behandles hos.

Alle produkter der bruges i klinikken er meget rene, dybdevirkende og har en synlig effekt efter kort tids brug; kort sagt: de virker !
Makeuppen er mineralbaseret og hedder, Jane Iredale; en forlængelse af hudplejen.
Det hele er et besøg værd.
Vi ses 🙂
/Susanne